Superhelppo katkarapupasta

Tämä katkarapupasta valmistuu nopeasti ja vaivattomasti lounaaksi tai päivälliseksi 15 minuuttissa. Helppoudestaan huolimatta pastassa on kuitenkin runsaasti makua sitruunasta, tillistä ja juustokermasta.



Pidemmittä puheitta tässä resepti herkulliseen katkarapupastaan, josta riittää hyvin syötävää ainakin neljälle:

oliiviöljyä paistamiseen
3 kevätsipulin vartta
2 valkosipulin kynttä
1 pussi (180g) isoja katkarapuja
1 purkki (2,5 dl) Valio Kippari savujuusto ruokakermaa
1 sitruunan kuori ja mehu
suolaa
mustapippuria
nippu tuoretta tilliä
haluamaasi pastaa keitettynä

1. Kuullota muutama minuutti pannulla oliiviöljyssä pieneksi pilkottuja kevätsipuleita ja valkosipulin kynsiä.
2. Lisää pannulle katkaravut ja ruokakerma. Raasta sekaan sitruunan kuori ja purista pannulle sitruunanmehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Anna kastikkeen hautua pannulla muutama minuutti pienellä lämmöllä. Lisää lopuksi sekaan tuore hienonnettu tilli.
4. Tarjoile haluamasi pastan kanssa. Voit halutessasi viimeistellä annoksen parmesaanilla.




Bon appetit!

Terkuin,
Hanna

Kommentit

Suositut tekstit